“Az aratnivaló sok” – imalánc diákokért, pedagógusokért és pedagógus hivatásokért

“Az aratnivaló sok, de a munkás kevés” (Lk 10,2)

Augusztus 15-31. között, a tanévkezdésre készülve imádságra hívunk mindenkit diákjainkért, pedagógusainkért és pedagógus hivatásokért.

Az imalánchoz sokféle módon lehet csatlakozni.

Arra biztatjuk a pedagógusokat, szülőket, nagyszülőket és diákokat, hogy szervezzenek közös imát, zarándoklatot, vegyenek részt közösen szentmisén/istentiszteleten.

Adjunk hálát pedagógusként hivatásunkért, és tegyük nehézségeinket az Ő lába elé. Szülőként, nagyszülőként imáinkkal támogassuk pedagógusainkat, és fohászkodjunk azért, hogy gyermekeinknek és unokáinknak legyenek elhivatott pedagógusai. Egykori és jelenlegi diákként adjunk hálát pedagógusainkért, akik segítettek kibontakoztatni tehetségünket. Kérjük együtt a Gondviselő áldását diákjainkra és tanárainkra!

Az imalánc augusztus 15-én, 19:00-kor közös imádsággal kezdődik a budai Szent Imre plébániatemplomban (1114 Budapest, Villányi út 25.), melyre mindenkit szeretettel várunk.

(Az esemény nem sajtónyilvános)

Nagy erő rejlik a közös imában, és összeköt minket, pedagógusokat és szülőket a közös cél, hogy Isten felé vezessük gyermekeinket, és kibontakoztassuk talentumaikat.

Mert ahol az ima, ott a jövő.” (Robert Sarah bíboros)

A Szervezők.